Walinda – Unlock Coaching


> Met walinda

Walinda.nl

Zangeres

Als Zinggever vertel ik zingend, schrijvend en pratend mijn verhaal over zingevende onderwerpen en geef je er zin in! Door het inzetten van mijn Unlock-coaching & mijn podcastsinterviews kijk ik graag mee naar de verhalen die in JOU leven!

Zangeres

Ik zing en schrijf liedjes. Deze liedjes gaan vaak over zingevende onderwerpen. Ik geef ze graag mee aan mensen die mijn praktijk bezoeken, als helpende boodschap op hun levenspad. Ook ben ik bezig met het maken van een theatershow waarin ik al mijn liedjes ten gehore zal brengen. 

Optreden

 Mijn liedjes zijn voornamelijk rustige luisterliedjes voor in een theater of om thuis lekker naar te luisteren. Ook zing ik covers. Ik voel mij niet een typisch party-zangeres. Maar natuurlijk vind ik het ontzettend leuk om eens op treden op jouw bruiloft, feest, of een evenement. Ik vind veel van mijn liedjes ook goed passen bij spirituele ceremonies/bijeenkomsten. Ook kunnen mijn liedjes veel voor jou betekenen tijdens de uitvaart van een dierbare. Neem gerust contact met mij op, om de mogelijkheden voor een optreden te bespreken!

Wil je door mij een liedje laten maken voor een speciaal iemand, of een liedje wat voor jezelf heel veel gaat betekenen? Ik kan samen mijn muzikanten een liedje op maat maken en laten opnemen, speciaal voor jou of die speciale persoon! Als je het leuk vind kan ik het ook nog live voor je komen zingen. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.
Walinda
Coach

LET'S KEEP IN TOUCH!

Heb je een vraag of opmerking? Aarzel niet om mij een bericht op te sturen!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor een gratis e-book en laatste blogs/podcasts!

Privacybeleid