Walinda – Unlock Coaching


> Met walinda

Walinda.nl

Testimonials

Hier vind je de meningen van zowel mijn clienten als mijn  connecties die met mij in contact zijn gekomen en meer wilde weten over mijn methodieken en/of verhaal.

"Ik wilde mijn bedrijf in een hoger segment stappen, maar merkte dat ik een enorme drempel had. Walinda gaf aan dat ze mij met hypnotherapie succesvol over die drempel heen zou kunnen krijgen. Ik twijfelde hierover omdat ik hypnose maar raar vond en me afvroeg of zo’n jonge vrouw wel ervaren genoeg was om een doorgewinterde ondernemer een stap verder te helpen. Maar na een heldere uitleg over haar werkwijze ben ik de uitdaging aan gegaan. De hypnotherapie leek meer op een fijne diepe ontspanning. Ook was ik onder de indruk van de coachingsvaardigheden van Walinda. Ze is een vrouw met veel levenservaring. De sessie heeft veel in beweging gezet en de eerste klanten uit het hogere segment heb ik inmiddels binnen gehaald!"
Consultant & Coach
Walinda heeft veel ervaring en passie voor het vak en is oplossingsgericht. -
Charles van Hesteren -de Kracht van hypnose
"Jeetje, Walinda. Prachtig gedaan! Ik ben er stil van, maar da's ook de bedoeling, denk ik. Vindt het mooi, hoe je om jouw stem heen zingt. Dankjewel!"
Anoniem
“Hoe ik het omschrijven moet weet ik even niet, maar mijn grote dank voor jou ingesproken jingles die op zeer vakkundige wijze zijn gemaakt! Je moet hier echt meer mee doen, jouw stem is er zeer geschikt voor! Nogmaals dank!”
Sjoerd de Jong
"Mijn dochter van 5 de ontspanningsmeditatie laten horen van Walinda en ze slaapt.."
Anoniem
“Ik heb Walinda's gedicht voorgelezen aan een groep vrijwilligers. Geweldig! Ze waren er stil van. Traantje hier en daar. Ik werd gevraagd om het te mogen delen! Dank, geweldig hoor!”
Monique van der Lans
"Ik kwam Walinda tegen in een podcast van Patrick Kicken. Ik hoorde dat ze hypnotherapeut is bij mij in de buurt. Walinda is echt een leuk mens, die mij veel inzicht heeft gegeven in mijn doelen, bijvoorbeeld over hoe ik wil wonen en werken. Ik wist wel wat ik wilde maar twijfelde nog veel. Nu weet ik welke kant ik op wil en ben ik stappen aan het zetten. Ik kan Walinda aanbevelen aan mensen die twijfelen, welke kant ze op willen in hun leven. Walinda weet de juiste vragen te stellen."
Anoniem

LET'S KEEP IN TOUCH!

Heb je een vraag of opmerking? Aarzel niet om mij een bericht op te sturen!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor een gratis e-book en laatste blogs/podcasts!

Privacybeleid