Walinda – Unlock Coaching


> Met walinda

Walinda.nl

Zingen

“Een zangeres in spé.” Dat lees je over mij terug wanneer je door mijna schriftje bladert van het kinderdagverblijf waar ik als peuter naartoe ging. Nu inmiddels heb ik onbewust een steeds groter netwerk opgebouwd in de muziek en kunstwereld van Ede en natuurlijk ook in online ondernemersland. Maar zelfs nu ben ik druk bezig het zingen combineren met mijn werk. 

Hieronder zie je een voorbeeld van recent nummer die ik heb geproduceerd

Ben je geinteresseerd in meer ? Bezoek dan mijn Spotify of de Zangeres pagina voor nog meer informatie

Zinnen geven

Als kind schreef ik al gedichten. Rond mijn 21ste kreeg ik het geniale idee om teksten voor mezelf te schrijven, om mezelf meer te motiveren. Ik had in die tijd last van depressieve gevoelens, burn-out klachten en kon moeilijk uit mijn bed komen. Inmiddels schrijf ik al jaren quotes, gedichten en verhalen op social media, over zingevende onderwerpen. Met mijn teksten laat ik je graag nadenken over het leven en met veel van mijn teksten geef ik je ook ZIN in, het leven.

Zingeving

Rond mijn puberteit ging ik mij steeds meer verdiepen in mijn Christelijke levensovertuiging, om zo rond mijn 19e mij te laten dopen in een Evangelie Gemeente. 2 jaar volgde ik de HBO opleiding Godsdienst en Pastoraal Werk, maar maakte deze niet af, omdat ik vond dat ik mijn geloof had verloren. Echter bekijk ik het nu anders. Ik ben mijn geloof niet verloren, maar God is juist veel grootser geworden, door Hem niet meer God te hoeven noemen. Ik heb geen dogmatisch Christelijk geloof meer, noem mijzelf ook niet meer Christen, maar sta open voor het mysterie van het “niet weten”. 

Mijn verslaving aan spiritueel zoeken in meerdere religies en spirituele stromingen, zal waarschijnlijk mijn hele leven (en wie weet daarna) blijven voortduren. Ik hoop echter NIETS in deze zoektocht te vinden. Lekker rustig. Momenteel houd ik mij vooral bezig met rusten en ontspannen van mijn lichaam en geest met behulp van yoga. In de ademhaling, voeding, beweging, aanraking, zonlicht, muziek en de natuur liggen grootste geheimen voor een zingevend leven!

Coaching

In de zomer van 2020 heb ik de opleiding hypnotherapie, bij “de Kracht van hypnose” gehaald. Een top-opleiding van Charles en Natasja van Hesteren! Hier kwam ik er achter dat ik al heel veel weet over hoe ons brein werkt door mijn zelfstudie in “zelfontwikkelingsland” en de sociale opleidingen die ik heb gevolgd. Ook kwam ik er achter dat er in hypnose heel veel gebruik wordt gemaakt van taal en levenswijsheid. Oftewel: ik moest hier wel heel erg goed in zijn en haalde mijn examen, waardoor ik mij nu gecertificeerd, hypnosemaster mag noemen. Verder ben ik momenteel met een HBO opleiding Vitaliteitscoach bezig.
Ik hoop al deze levenservaring, talenten en kennis te kunnen gebruiken om aan jouw leven en transformaties bij te dragen. Unlock yourself!